Forsikringsskader

Bliv køreklar i en fart

Forsikringsskader

Skal vi hjælpe dig med taksering og reparation af forsikringsskader på din bil? Så står vores kompetente mekanikere klar!

Det er vigtigt at få anmeldt en skade på din bil, så du hurtigt kan få den anmeldt til dit forsikringsselskab.

Vi har stærke samarbejder med forsikringsselskaber og kan derfor klarer takseringsopgaver og reparationer af skader på din bil. Når vi har takseret skaden får vi den derefter godkendt hos dit forsikringsselskab. Når forsikringsselskabet har godkendt takseringen, kan vi begynde på selve reparationen.

Vi løser alle slags forsikringsskader, der for eksempel kan være glasskader, skader på karosseri, hærværk mm. Der er altså ingen opgaver, som er for store eller små til os. Har du en takserings opgave, der skal kigges på, så kontakt os, så vi kan få kigget på den. Vores mekanikere er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Brænder du inde med spørgsmål i forhold til forsikringsskader og taksering af disse? Så kan vi hjælpe dig! Kontakt os og vi vil besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.

Kontakt os


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

  Vi reparerer forsikringsskader

  Vi har overblik over hele arbejdet med forsikringsskader og leverer hurtigt og kvalitetsbevidste reparationer. Det betyder, at din bil bliver hurtigt og sikkert lavet, så du kan blive køreklar i en fart. Vi stiller en lånebil til rådighed, i mens din egen bliver repareret på vores værksted, så du i mellemtiden ikke står og mangler en bil.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Fremragende værksted

  Har haft flere biler til service / reperation hos Nordsjællands Automekanik. Altid god, imødekommende og fleksibel service til absolut konkurrencedygtige priser. Får altid et opkald med afrapportering på opgaven og lånebil er aldrig et problem.
  Morten
  via Facebook

  ★★★★★

  Absolut et besøg værd

  Søde og rare og gør deres arbejde. Var til service med en af vores biler og garanterer vores anden bil også kommer derud. Gratis lånebil betaler kun for brug af brændstof. Gode priser kan kun anbefales.
  Mikkel
  via Facebook

  ★★★★★

  Hentede bil
  gratis

  Min bil gik stå, jeg have ikke Falck abonnement de hentede bil helt gratis og leverede bilen igen! Har ikke prøvet noget lignede kan helt klart anbefales!!! Super værksted stort og flot!
  Lars
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Pava Rustbeskyttelse til den bedste pris.

  Super hurtig fra bestilling og til bil tilbageleveret komplet undervognsbehandling med pava. Gratis lånebil imens.
  Jakob
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Er fast stamkunde

  Er fast stamkunde, bilen bliver altid leveret tilbage støvsuget og rentgjort, instrumentbræt m.m. uden merebetaling, det fantastisk service jeg sætter pris på. Fandt dem igennem Autobutler, men nu bruger jeg udelukkende Nordsjællands Automekanik, da de er super professionelle og leverer mere end de bør. Vi ses til næste service eftersyn.
  Sebastian
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Køb af brugt bil

  Købte brugt bil Mazda 6 fra 2007, og aldrig har jeg følt mig så tilpas i en brugt bil. Den føltes som ny, godt mekanisk arbejde af Nordsjællands Automekanik i Allerød. De har også gode priser på reparationer, så jeg er en tilfreds kunde.
  Orhan
  via Trustpilot
  Relatel

  ★★★★★

  5 stjerner
  herfra

  Meget professionel betjening, 5 stjerner herfra
  via Relatel

  ★★★★★

  Venlig og imødekommende

  Personen jeg talte med var venlig og i mødekommende og jeg fik aftalt en hurtig tid Nem og behagelig samtale
  via Relatel

  ★★★★★

  Godt udført
  arbejde

  Arbejdsvillig og imødekommende og godt udført arbejde
  via Relatel