Altid høj kvalitet

Til konkurrencedygtige priser

Vores kompetencer

Her kan du se hvad vi netop kan tilbyde dig af ydelser

Dysserens med Würth´s wic 400 plus

WIC 4000 plus er en rensemaskine fra Würth, som vi bruger til at rense dysser på både benzin og diesel biler. Når vi udføre service på deres bil, kontrollere vi altid korrektionsmængden på dysserne, for at kunne fastslå om dysserne trænger til en rens.

Hvis de skal udføre en væsentlig korrektion for at få motoren til at køre optimalt, anbefaler vi på det kraftigste af få udført en dysserens. Når man renser dysser, fjerner man ikke kun de fastbrændte affaldsstoffer som sidder på dysser spidser, men man får også renset selve forbrændingskammeret, så man derved kan få en mere optimal forbrænding, og sænket udstødnings emissions tallet. Dette betyder ganske simplet bedre performance og man køre længere på literen. Dette er selvfølgelig veldokumenteret, ved adskillige test.

http://www.fdm.dk/vedligeholdelse/test-additiver Her kan man se en effekt måling, som er foretaget på en Toyota Avensis, hvor man kan se effekten af rens af dysserne, kombineret med en indsugningsrens, så man får det optimale ud af motoren igen.

Skadecenter

Skade- Pladeværksted-Automaler Hvis skaden er sket, er Au2move Car Service klar til at hjælpe. Når og forhåbentlig kun hvis, skaden sker, hjælper vi dig fra først til sidst. Begynd med at downloade vedhæftede skadesanmeldelse og følg punkterne, således for du svaret på alle de spørgsmål der måtte opstå i forbindelse med en skade. Vi eller dit forsikringsselskab hjælper dig med transporten til Skadecentret, og vi gør opmærksom på at det er dit valg, hvor din bil bliver lavet, da det er vigtigt at den bliver ført tilbage i nødagtig samme stand, som inden skaden.

Vi hjælper gerne med udfyldelse af skadesanmeldelse og tager os af al kontakt til forsikring samt Taksator, så det foregår så nemt for dig som muligt. Vi stiller Altid en Gratis lånebil til rådighed hvis du får foretaget skadesarbejde hos os. Gode råd: Vurder aldrig om der er skade på dit køretøj selv, da kofangeren eller andet har det med at hoppe ud på plads og efterlade deformerede karosseridele inde bag ved som ikke kan ses før adskillelse. Hav altid en kladde til skades anmeldelse, liggende i bilen. Udfyld så mange af spørgepunkterne som muligt, især omkring modparten, hvis en sådan findes.

Anmod om ID fra modparten Tag Eventuelt billeder af skaden samt skadessituationen Vores Fordele for dig Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber Du får altid en gratis lånebil efter behov Alt arbejde der foretages på din bil laves efter bilfabrikkens forskrifter Din bil forbliver Original efter skaden, da vi anvender originale dele Vejhjælp kan opnås gennem Bosch Car Service Vejhjælp.